Menu

Antonio Wageningen een begrip

Antonio Wageningen vitrine bevrijdingsstraat

In 2008 opende IJssalon Antonio Wageningen zijn deuren aan de Bevrijdingsstraat. Liefhebbers kunnen hun
hart ophalen bij de brede vitrine, met maar liefst 32 smaken. Met zitplaatsen binnen en buiten op het terras kunnen gasten hier rustig genieten van hun ijsje en kopje koffie. Hier bevindt zich ook de ijskeuken, waar dagelijks het ambachtelijk Italiaans ijs vers wordt bereid. Op deze locatie verkopen wij bovendien de heerlijke homemade magnums, ijstaarten en ijsdesserts.

Antonio Wageningen, met liefde bereid

In 2014 is de tweede vestiging in Wageningen geopend, aan de Markt bij de Grote Kerk. Het rustige patioterras aan de achterkant en het grote terras op de Markt naast het fontein maken deze vestiging tot de ideale plek om tussen het shoppen door even bij te komen met een ijsje, cappuccino, Swirl, ijscoupe en meer. Inmiddels is IJssalon Antonio  Wageningen een begrip in Wageningen. Wij bereiden het ijs met liefde, met de beste ingrediënten.

Er zijn dagelijks verrassende smaken in de vitrines te vinden. Ook varianten die gluten-, noten en lactosevrij zijn. Kortom: voor ieder wat wils! Tijdens het ijsseizoen, dat loopt van begin maart tot eind september, zijn wij 7 dagen per week geopend. Kijk hier voor de actuele openingstijden.