Menu

Fruit in ons ambachtelijk sorbetijs

Bij IJssalon Antonio bestaan de ambachtelijke vruchtensmaken voor een groot deel uit vers fruit, bevroren fruit en/of
vruchtenpuree. Dit voegt veel smaak en frisheid aan het ijs toe.

Zo gebruiken wij voor onze mango gepureerde alphonso mango’s, die uit India komen. Dit geeft het ijs een volle smaak en een prettige structuur. Ons bramenijs bestaat voor een groot deel uit diepvriesbramen. Genoeg om het een uitgesproken karakter te geven. Bovendien kiezen wij ervoor om bij deze smaak de pitjes er niet uit te zeven. Op deze manier geven wij het een extra ‘bite’. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor de smaken bosvruchten en framboos. Bovendien betrekken wij voor de ijscoupes, Luikse wafels en Swirls het fruit van de firma Buitenhuis in Ede, bekend om de meest zoete, sappige en vooral smaakvolle soorten. Wil je weten welke smaken we nu in  de ijsvitrine hebben? Klik dan op een van de vestigingen: Bevrijdingsstraat of Hoogstraat