Menu

IJsje, wie is er nou niet gek op?

IjsjeEen lekker verfrissend ambachtelijk Italiaans ijsje, wie is er niet groot mee geworden? Een ijsje eten is een klein feestje. Daar wordt toch iedereen vrolijk van? Even van het moment genieten en de dagelijkse beslommeringen achter je laten. Deze verkoelende traktatie brengt ook herinneringen naar boven. Van eindeloze zomers, met de voeten in het water spartelen, naar de ijssalon rennen om een ijsco te scoren en buiten spelen tot het donker wordt.

IJsje bij IJssalon Antonio

IJssalon Antonio in Wageningen draagt graag bij aan het creëren van zulke momenten. Sinds 2008 maken de ijsbereiders de lekkerste smaken om hun gasten mee te verrassen. In de inmiddels twee vestigingen kunnen liefhebbers zich vergapen aan vele soorten. Van een klassieke vanille, aardbei en chocolade tot aan yoghurtijs varianten, cookies en kokos-limoen. Voor ieder wat wils!

Het is in onze ijssalon mogelijk om een kinderfeestje te houden. Dit is online te reserveren op de website. Nadat de kinderen samen met de ijsbereider in de ijskeuken de handen uit de mouwen hebben gestoken, mogen ze maar liefst vier bolletjes ijs uit de vitrine kiezen om van te smullen.