KinderfeestjeCoolste kinderfeestje

Wil jij je kinderfeestje bij IJssalon Antonio in Wageningen vieren? Dat kan! Vul dan samen met je ouders de onderstaande gegevens in. Het vieren van je verjaardag is bij ons het gehele ijsseizoen mogelijk, op zaterdagmiddag van 12.00 tot 13.30 uur. Wat gaan we doen? Wij laten jou en je vriendjes en/of vriendinnetjes zien hoe je ijs maakt. Maar eerst gaan we wat vertellen over een aantal zaken: hoe wij ons ijs maken en wat daar allemaal voor nodig is.

Dan gaan we de handen uit de mouwen steken en zullen we samen de ijsmix gaan maken en de pasta of vruchten toevoegen om daarna de ijsmix te gaan draaien in de ijsmachine. Als dit klaar is, gaan jullie er allemaal lekker van proeven en mogen jullie ook nog andere smaken uit de vitrine kiezen. Je mag je bakje van 2 smaken zelfs 1x laten bijvullen, totaal dus 4 bolletjes ijs per persoon.

Kinderfeestje ijs maken

De workshop is voor kinderen van 5 tot 15 jaar en de kosten bedragen € 90,- voor een groep van 8 kinderen samen met twee ouders of begeleiders. (kinderworkshop: 45 minuten in de ijskeuken, daarna ijs eten in de ijssalon), voor elk persoon extra kost het € 9,- meer. Afwijkende dagen of tijden zijn niet mogelijk! Kinderfeestjes zijn in onze ijskeuken op de Bevrijdingsstraat in Wageningen.

Door de corona maatregelen nog niet mogelijk.