Laatste dagen 2020

Ben jij het ijstalent dat wij zoeken?

Wij zijn op zoek naar ijstalenten die ons team komen versterken. Heb jij naast je studie tijd om lekker bij te verdienen of ben je al klaar met school en lijkt het je leuk om onze gasten van heerlijke ijsjes te voorzien?

Wij zoeken parttime medewerkers die van aanpakken weten voor onze ijssalon. Ons ijsseizoen loopt van maart tot eind september 2021. Werken in een ijssalon is leuk, afwisselend en je hebt verantwoordelijkheid. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het scheppen van ijs, het maken van ijskoffie, milkshakes en koffie. Verder bedien je de gasten op het terras en uiteraard is het schoonhouden van de ijssalon ook belangrijk.

Voor deze vacature geldt, dat je minimaal 17 jaar moet zijn en dat je in het weekend en minimaal twee avonden doordeweeks beschikbaar bent. Je wordt na een korte inwerkperiode ingezet. Kun jij verantwoordelijkheid dragen, ben je representatief en niet verlegen? Kortom: ben jij de opschepper die wij zoeken? Solliciteer dan online naar de coolste en lekkerste baan van Wageningen!